Vaaliteemani

Tällä sivulla voit tutustua minulle tärkeisiin asioihin ja teemoihin. Kansanedustajana toisin näitä tärkeitä asioita mukaan keskusteluun ja lainsäädäntöön.

Koska olen ehdolla Oulun vaalipiirin alueella, minun tulee ottaa koko alueen tarpeet ja kehittäminen huomioon.

Oulun vaalipiirin hallituspuolueissa toimivat kansanedustajat ovat unohtaneet itäisen valtatie 5:n merkityksen. Vitostien tulee jatkua runkoverkkona Sodankylään saakka.

Yhteistyö Oulun ja Kainuun liikenteen yhteensovittamisessa on jatkuttava.

 

Koulutus, lapset ja nuoret:

Mielestäni lapsiperheiden tarpeita, päivähoitoa ja koulutusta tulee tukea. Ei enää koulutusleikkauksia!

Lapsiamme pitää suojella. Lapsien seksuaalinen hyväksikäyttö on erityisen rangaistavaa ja lapselle ei tule sälyttää vastuuta siitä. Pedofiilien rangaistuksia tulee reilusti nostaa.

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (1)

Maaseutu:

Ei enää leikkauksia maataloustukiin – säilytetään puhdas lähiruoka. Alkutuottajien on saatava kunnon hinta tuotteistaan, halpuutus SEIS! Näpit irti lomitusjärjestelmästä! Viljelijä tarvitsee lomaa.

Mielestäni haja-asutusalueilla harrastusmahdollisuudet tulee säilyttää. Metsistämme päättää suomalaiset itse, ei EU! Avohakkuut ovat metsänomistajan päätettävissä.

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (2)

Petopolitiikka:

Kannanhoidollista metsästystä lisättävä. Susi ei ole uhanalainen. Olen saanut selville, että kouluissa käy ns. ”Susi-lähettiläitä”, jotka vihreiden agendalla jakavat kouluissamme väärää tietoa. Susi-lähettiläät pois kouluista! Koirien kanssa metsästys on taattava.

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (3)

SOTE:

Tärkeää on, että tuleva malli on nykyistä parempi. Veroparatiisiyhtiöille STOP! Enemmän valvontaa veroparatiisiyhtiöiden hoitokäytänteisiin. Ikäihmisille ja veteraaneille on taattava kunnioitettava ja inhimillinen vanhuus. Kaikki yhteiskuntaluokat tulee olla SOTE:ssa tasa-arvoisia. Vastustan ilmaispalveluita paperittomille.

Oulun ja Kainuun SOTE-yhteistyö tarvitsee tarkkaa hiomista.

Home- ja kosteusvaurioiden aiheuttamien sairauksien diagnostiikka on saatava kuntoon!

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (4)

Avoimuus:

Sananvapaus pitää säilyttää ja asioista on pystyttävä keskustelemaan avoimesti. Ihmettelen, miksi salataan ja peitellään todellisia maahanmuuton kustannuksia sekä seksuaali- ym. rikostilastoja? Jos vihapuhetta ruvetaan kitkemään, sen pitää myös koskea perussuomalaisiin kohdistuvaa vihapuhetta.

Miksi Suomen hallitus ei ota sanallakaan kantaa vihatekoihin; joukkoraiskauksiin ja pedofiileihin?

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (5)

Ikäihmiset:

Mielestäni ikäihmisille on tarjottava enemmän julkista, yhteisöllistä asumista. Eläkkeisiin on saatava indeksikorotukset. Vaadin isänmaamme puolesta taistelleille veteraaneille maksutonta hoitoa. Kotipalveluihin tulee saada ehdottomasti lisäresursseja.

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (6)

Yrittäjyys:

ALV oikealle tasolle pienyrittäjille ja sukupolvenvaihdos helpommaksi. Perintöverokäytäntöä on muutettava – mahdollisuus yrityksen jatkajalle!

Ilmastonmuutostoimet eivät saa tulla suomalaisten yritysten maksettaviksi. Suomi on tehnyt enemmän kuin muut.

Esimerkiksi hiilenpolton osuus tällä hetkellä Euroopassa:
Bulgaria 94%
Saksa yli 60%
Suomi 6,7%

Dieselvero tulee poistaa.

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._ (7)

Oma maa ja kansa ensin:

En ole tyytyväinen nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan. Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista. Rajatarkastukset tulisi ottaa käyttöön. Terroristit ja paperittomat pois Suomesta!

Miksi suomalaisen veronmaksajan pitää maksaa maahanmuuttajarikollisen oikeudenkäyntikulut?

Vaikka olemme osa EU:ta, sen määräyksiä ei tule toteuttaa sinisilmäisesti. Mielestäni jokaisella valtiolla on oikeus päättää omasta maahanmuuttokiintiöstään. Autetaan ainoastaan hädässä olevia, ei elintasoturisteja!

_Mielestäni ensisijaisesti on pidettävä huolta oman maamme kansalaisista._